Cezayir

  • 1 adet resimli vize başvuru formu (tarafımızca doldurulacaktır)
  • Cezayir’den davetiye aslı ve belediye onaylı
  • Şirketin antetli kâğıdına yetkili tarafından imzalanmış ve kaşelenmiş dilekçe
  • 3 Adet Biyometrik fotoğraf
  • Şirketin faaliyet belgesi fotokopi
  • Şirketin vergi levhası fotokopi
  • Şirketin ticaret sicil gazetesi fotokopi
  • 1 adet resimli vize başvuru formu (tarafımızca doldurulacaktır)
  • İş sözleşmesi
  • Ülkeye geri dönüş taahhütnamesi (Çalışma Bakanlığı onaylı)
  • 3 Adet biyometrik fotoğraf
  • Geçici çalışma izni (Çalışma Bakanlığı onaylı)
  • Şirketin antetli kağıdına dilekçe
  • 1 adet resimli vize başvuru formu
  • Davetiye belediye onaylı veya bir otel tarafından kaşeli imzalı konfirmasyon
  • Muhtarlıktan ikametgâh senedi
  • 3 Adet biyometrik fotoğraf
  • Şirket çalışanlarından çalışma belgesi (şirket dilekçesi) çalışmayanlardan SGK’dan çalışmıyor belgesi
  • Emeklilerden emeklilik kâğıdı
  • Dilekçe Arapça veya Fransızca
  • Pasaport süresi en az 7 ay
  • Geri dönüş bilet rezervasyonu
ÜST